شرایط اخذ اقامت دائم پس از اقامت تحصیلی در اروپا 2023

مجارستان از جمله کشورهای اروپایی است که سالهای اخیر توجه مهاجران زیادی را جذب کرده است. یکی از روش های ساده و مطمئن برای ورود به این کشور گرفتن ویزای تحصیلی است.

مقرون به صرفه بودن هزینه های تحصیل و زندگی در مجارستان، وجود بورسیه های تحصیلی و نبود الزام ارائه مدرک زبان برای اخذ پذیرش در دانشگاه های مجارستان، دانشجویان زیادی را به سمت گرفتن ویزای تحصیلی مجارستان سوق داده است.

اقامت دائم پس از اقامت تحصیلی اروپا

 

شرایط گرفتن اقامت کار پس از تحصیل در اروپا

اکثر افرادی که تصمیم به مهاجرت دارند مهاجرت از طریق تحصیل را مقدمه‌ای برای رسیدن به کشور مقصد می‌دانند و تمایل دارند پس از تحصیل در کشور مقصد بمانند. زندگی پس از تحصیل در خارج از کشور و کشورهای اروپایی قوانین خاص خود را دارد و دانشجو پس از تحصیل باید این قوانین را رعایت کند.

به طور کلی زندگی پس از تحصیل با کار در کشور مقصد همراه است، بنابراین افراد باید قبل از مهاجرت تحصیلی علاوه بر بررسی شرایط و هزینه تحصیل در کشور مقصد، نرخ بیکاری و روند کاریابی در آن کشور را نیز بررسی کنند.

تحلیل اقامت دائم پس از اقامت تحصیل در اروپا و کشورهای مختلف نیازمند شناخت این کشورها و بازار کار آنها است در ادامه برخی از کشورهای اروپایی مناسب جهت تحصیل و اقامت را به شما معرفی خواهیم کرد.

چه کشورهایی اقامت دائم پس از اقامت تحصیلی می دهند؟

امکان اخذ اقامت دائم پس از اقامت تحصیلی در کشورهای مختلفی از جمله کشورهای اروپایی امکان‌پذیر است که در ادامه برخی از این کشورها را به با توجه به شرایط مناسب جهت تحصیل و کار را به شما معرفی خواهیم کرد

اقامت دائم پس از اقامت تحصیلی در انگلستان

انگلستان یکی از بهترین کشورهای اروپایی است که سالانه افراد زیادی برای اقامت در این کشور درخواست می دهند. زندگی پس از فارغ‌التحصیلی در انگلستان یکی از راه های کمک به دانشجویان برای یافتن مسکن در اروپا پس از تحصیل است.

دانشجویانی که پس از تحصیل قصد اقامت در انگلستان را دارند می توانند شغل مناسبی در این کشور پیدا کرده و یکی از انواع ویزای کاری اقامت در انگلستان را دریافت کنند.

اقامت دائم پس از اقامت تحصیلی در  مجارستان

یکی از مزایای بسیار مهم تحصیل در مجارستان این است که شما می توانید با داشتن اقامت تحصیلی در مجارستان، برای اقامت دائم اقدام کنید. طبق این قانون شما باید ابتدا تحصیل خود را تمام کرده و پس از  آن به مدت یکسال مشغول به کار شوید به طوری که مالیات برای شما رد شود.

بعد از گذشت یک سال، جهت اقامت دائم باید پشتوانه مالی خوبی داشته باشید. پشتوانه مالی به این معنا است که باید یک خانه به نام خود در آن شهر داشته باشید یا از شش ماه قبل از اقدام برای اقامت دائم، مبلغ 20 الی 30 هزار یورو در حساب بانکی مجارستان به صورت بلوکه شده داشته باشید.شما میتوانید برای کسب اطلاعات وجزئیات بیشتر مقاله خرید آپارتمان در بوداپست را مطالعه کنید.

مدت زمان لازم برای انجام این کار به زمان تحصیل در مجارستان هم بستگی دارد به طوری که اگر دوره تحصیل شما کمتر از 5 سال باشد، باید بیشتر از یک سال کار کنید. همین طور در طول زمان تحصیل و کار نباید هر سال بیشتر از 90 روز از حوزه شینگن خارج شوید.

اقامت دائم پس از تحصیل در سوئد

اخذ ویزای تحصیلی در سوئد بهترین و محبوب ترین راه برای اخذ اقامت اروپا می‌باشد. حامیان خاصی برای تحصیل در سوئد وجود دارد، اما لازم به ذکر است که طبق قوانین مهاجرت و اقامت، هیچ کشور اروپایی از همان ابتدا به دانشجویانی که متقاضی تحصیل در کشور خود هستند، خوابگاه نمی‌دهد، بنابراین این روش برای دانشجویانی مناسب است که به طور مستقیم نگاه می‌کنند. پس از تحصیل در سوئد اقامت اروپا را دریافت کنید.

اما با توجه به اینکه بسیاری از دانشجویان ایرانی پس از فارغ‌التحصیلی در سوئد بیش از چهار تا پنج سال را در این کشور سپری کرده‌اند، در برخی از کشورها مانند فرانسه، انگلستان، آلمان و اتریش، اخذ اقامت دائم رایج تر و راحت تر است.

با داشتن تحصیل و زندگی در سوئد با شرایط کاریابی و کار در سوئد می‌توانند برای اقامت دائم سوئد اقدام کنند زیرا طبق قانون کشور محل تحصیل مثلا در فرانسه الف. شرط زندگی فرانسوی‌ها به مدت پنج سال در فرانسه این است که اخذ اقامت سوئد در دوران دانشجویی غیرممکن است اما پس از فارغ‌التحصیلی و اشتغال در اروپا، دانشجویان می‌توانند برای اقامت سوئد اقدام کنند.

اقامت دانم پس از تحصیل در فرانسه

افرادی که در فرانسه تحصیل می‌کنند در صورتی که تحصیلات آنها بیش از یک سال باشد می‌توانند پس از تحصیل حدود 2 سال در فرانسه زندگی کنند و وارد بازار کار این کشور شوند. نرخ بیکاری در این کشور حدود 9 درصد است.

اقامت دائم پس از تحصیل در استرالیا

افرادی که در استرالیا تحصیل کرده‌اند می‌توانند از اقامت بین 18 ماه تا 4 سال پس از تحصیل در آن کشور بهره‌مند شوند. برای اخذ این اقامت فرد باید قبل از پایان تحصیلات خود برای ویزای 485 اقدام کند. اگر در مقطع لیسانس فارغ‌التحصیل شده باشد می‌تواند تا 18 ماه در این کشور بماند و در صورت فارغ‌التحصیل شدن در مقطع بالاتر می‌تواند تا 4 سال در این کشور بماند. با توجه به نرخ بیکاری 5.5 درصدی در استرالیا، می‌توان گفت که پتانسیل یافتن شغل برای اکثر فارغ التحصیلان در استرالیا وجود دارد.

اقامت دائم پس از تحصیل در آلمان

آلمان از دیگر کشورهای اروپایی است که شرایط ایده آلی را برای زندگی پس از تحصیل در اروپا فراهم می‌کند. این کشور صنعت پیشرفته‌ای دارد و به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورها در بین سایر کشورهای اروپایی شناخته می‌شود.

افرادی که پس از تحصیل در اروپا برای اقامت اقدام می‌کنند می‌توانند از طرق مختلف به هدف خود برسند. یکی از مهم ترین راه‌های اخذ اقامت پس از تحصیل در آلمان، ازدواج با یک شهروند آلمانی است.

افرادی که پس از اتمام تحصیل قصد اخذ اقامت آلمان را دارند بالطبع می‌توانند در این کشور سرمایه گذاری کنند و بدین ترتیب پس از اتمام تحصیلات خود اقامت آلمان را دریافت کنند. آلمان در زمینه آموزش و پژوهش پیشرفت زیادی داشته است و هر ساله دانشجویان بسیاری از کشورهای مختلف در دانشگاه‌های این کشور پذیرش می‌شوند. تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار آلمان به متقاضیان این امکان را می‌دهد که پس از تحصیل اجازه اقامت در آلمان را دریافت کنند.

اقامت دائم پس از تحصیل در هلند

هلند یکی از کشورهای اتحادیه اروپاست که سالانه دانشجویان زیادی از کشورهای مختلف در دانشگاه‌های این کشور تحصیل می‌کنند. متقاضیانی که پس از فارغ‌التحصیلی قصد اخذ اقامت هلند را دارند باید مطابق با شرایط حاکم در هلند با در نظر گرفتن شرایط آن کشور اجازه اقامت دریافت کنند. یکی از مهم ترین موارد در هنگام اقامت پس از تحصیل در هلند، ارائه مدرک زبان است.

اگر متقاضیان اقامت پس از تحصیل در هلند دانش کافی از زبان هلندی داشته باشند، نسبت به سایر متقاضیان راحتتر به اهداف خود دست خواهند یافت. دانستن زبان هلندی می‌تواند به داوطلبان کمک کند تا شغل مناسبی پیدا کنند و اکثر کارفرمایان هلندی افرادی را استخدام می‌کنند که به زبان رسمی کشور مسلط هستند. روند اخذ اقامت پس از تحصیل در هلند نیز چالش‌هایی دارد که متقاضیان باید از آن آگاه باشند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *